2000 TL ÜZERİ 10 DESİYE KADAR ÜCRETSİZ KARGO
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

WERKA

15-11-2023 21:53
WERKA

Werka Tarihçesi

Werka AG

1950

Henri Finzi tarafından İsviçre’de kurulan Werka AG,
yaklaşık yetmiş yıl içinde Batı Avrupa kesici takımlar pazarında tanınmış ve saygın İsviçre aletleri uzmanlarından biri haline geldi. Werka AG'nin uzmanlardan ve mühendislerden
oluşan danışmanlık ekipleri bulunmaktadır.

 

 

WERKA Deutschland GmbH

2012

Frankfurt'a yaklaşık 30km uzaklıkta Mainhausen'da, WERKA Deutschland GmbH kuruldu. WERKA Almanya, Alman pazarında profesyonel kesici takımlar ve el aletlerinin satışına yönelik çalışmaktadır.

 

 

WERKA Co., Ltd

2013

60 yıldan fazla bir süredir endüstriyel pazara hizmet etme tecrübesiyle Werka AG, ürün yelpazesine ölçüm aletlerini eklemeye karar vermiştir. Çin, yüksek kaliteli ölçüm aletleri üretiminde iyi bir deneyime sahiptir ve küresel pazar için halihazırda en önemli OEM kaynağıdır. Werka AG, Avrupa’nın mükemmel tasarım ve mühendislik gücünü ve Çin’in mükemmel üretim kabiliyetini bir araya getirerek müşterilere yüksek kalitede, iyi maliyet performansıyla ölçüm aletleri sunmayı planlamıştır. WERKA Co., Ltd 2013 yılında Şangay'da kuruldu. Werka Co., Ltd şimdi de sizlere yepyeni ölçüm aletleri yelpazesini sunmaya hazır!

 

 

ISO 9001 KALİTE BELGESİ

2015

Werka Co., Ltd ISO 9001: 2015 kalite sistem belgelendirmesine sahip olmuştur.

 

 

AQRAT Şangay ile çalışma

2015

Dünya Çapındaki Bağımsız Kalibrasyon Laboratuvarı
WERKA Co., Ltd bağımsız bir akredite kalibrasyon laboratuvarı olan AQRAT Şangay ile çalışmaktadır. AQRAT Şangay; ALMAN DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH) akreditasyonuna sahip,
DIN EN ISO/IEC 17025 standartlarını kullanan
Çin'deki ilk ve tek kalibrasyon laboratuvarıdır.
WERKA'nın birçok ürünü AQRAT tarafından kontrol edilmektedir.

 

 

werka Türkiye'de

2019

Yurt dışında oldukça popüler bir marka olan "werka" profosyonel ürün skalası ile artık Türkiye’de! Hassas ölçü aletlerinde bir sürü farklı ürün bulunduran bu popüler marka piyasadaki hak ettiği yerini yavaş yavaş almakta.

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.