2000 TL ÜZERİ 10 DESİYE KADAR ÜCRETSİZ KARGO
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

ROTAKE

23-12-2023 14:52
ROTAKE
fotoğraf
 
Rotake Tools Co., Ltd, yüksek torklu darbeli anahtarların lider üreticisi, Çin'deki profesyonel havalı el aletlerinin lider ihracat markası, yenilikçi akülü elektrikli el aletlerinin lider üreticisidir.
 
Ana Faaliyet Alanları: Profesyonel akülü elektrikli el aletleri ve havalı el aletlerinin Ar-Ge'si, üretimi ve ihracatı.
· Akülü Aletler: akülü darbeli anahtarlar, tornavidalar, matkaplar, taşlama makineleri, cilalayıcılar ve cırcırlı anahtarlar, vb.
· Hava Aletleri: pnömatik darbeli anahtarlar, cırcırlı anahtarlar, tornavidalar, cilalayıcılar, taşlayıcılar, çivi çakma makineleri vb.
 
2010 yılında kurulan ROTAKE, küresel operasyonunu ve Ar-Ge merkezini Changsha'da kurdu ve Jiaxing'de 30.000 m2'lik bir üretim merkezi inşa etmek için 15 milyon ABD Doları yatırım yaptı. "İnovasyon Odaklı" stratejisine bağlıyız ve tüm çalışanların %20'sinden oluşan bir Ar-Ge mühendislik ekibi kurduk. Birinci sınıf laboratuvarlar ve profesyonel mühendislik ve satış ekibiyle donatılmış Rotake, dünya çapındaki müşterilerine yüksek performanslı araçlar ve yerelleştirilmiş tek elden hizmetler sunmaya çalışmaktadır.

Son on yılda Rotake, Çin'in Otomotiv Tamir ve Bakım Endüstrisindeki En İyi On Etkili Marka ve En İyi On Onarım Aracı Markası vb. ile ödüllendirildi ve 2020'de Ulusal Yüksek Teknoloji Şirketi olarak derecelendirildi.
 
Günümüzde ROTAKE, 70'den fazla ülke ve bölgeye dağıtılan ürünlerle dünyanın her yerindeki en iyi markalarla işbirliği yapmaktadır. Hızla büyüyen bir kuruluş olarak, dünya çapında uzun süredir devam eden ortaklara ve hizmet ağlarına sahibiz ve dünya çapında yenilikçi bir alet şirketi olarak ortaya çıkma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.